De schoonmaakproducten van HYGENIQ verkozen tot Product van het jaar 2020!

 

Vorig jaar is HYGENIQ verkozen tot winnaar van het label: “gekozen product van het jaar 2020”, in de categorie schoonmaakproducten. Een consumentenpanel van 250 huishoudens heeft de HYGENIQ-schoonmaakproducten uitgebreid thuis getest en daaruit werd duidelijk dat de producten van HYGENIQ zeer innovatief, effectief en duurzaam zijn. Daarnaast werden ze ook beoordeeld op de verpakking en labels. 

Het beeldmerk gekozen product van het jaar, wat jaarlijks door tientallen producten in de Europese supermarkten en winkels wordt gebruikt is het resultaat van een streng selectieproces. Elk jaar onderwerpen fabrikanten van merkartikelen in ruim 45 landen hun vernieuwde en innovatieve producten aan het strenge oordeel van consumenten.

Uit beide onderzoeken kwam in de categorie schoonmaakmiddelen HYGENIQ als winnaar uit de bus: “wij zijn enorm blij met dit consumentenvertrouwen”

HYGENIQ ontwikkelt 100% ecologische en duurzame schoonmaakoplossingen. Door te kijken naar de vraag uit de markt, vervangen ze giftige schoonmaakproducten voor ecologische varianten. Deze 100% ecologische producten werken op een zeer effectieve manier, waardoor giftige en vervuilende schoonmaakproducten tot het verleden gaan behoren. Sinds 2012 is het bedrijf al actief in professionele markten en hebben in 2019 een speciale lijn ontwikkeld voor de consumentenmarkt.

Op de Huishoudbeurs 2020 was HYGENIQ aanwezig met POY 2020 op het Innovatie Paviljoen. Iedere winnaar had een eigen stand.       

     

Vragen? Neem contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Sluiten

Vanaf nu te koop

Online en in de winkel bij

Ga naar de webshop