Onze waarden

HYGENIQ heeft een Groen, Veilig & Schoon DNA! We zijn volop in ontwikkeling om onze doelen te behalen en geloven dat onze mensen hierin het verschil maken. Onze waarden beschrijven wie we zijn en waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Er samen echt voor gaan!
We hebben elkaar nodig om onze doelen te bereiken. HYGENIQ gelooft in samenwerken, want samen bereik je meer dan alleen. We waarderen elkaar, hebben vertrouwen in elkaar en zijn eerlijk en transparant. We werken hard, maar zorgen er ook voor dat we samen veel plezier hebben.

Innoveren kun je leren!
We veranderen continu. HYGENIQ is flexibel ingericht om onze harde groei te ondersteunen. We schrikken niet van plotselinge veranderingen, durven het aan om risico’s te nemen en zijn kritisch op onszelf en op elkaar. Door buiten de gebaande paden te lopen en de moed om een ander geluid te laten horen halen we het beste in elkaar naar boven.

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!
HYGENIQ hecht veel waarde aan betrouwbaarheid. We komen onze beloftes na, zijn eerlijk en integer. Niet alles lukt meteen en gaat in één keer goed. We durven, we maken fouten en leren ervan.  Met veel energie en altijd met 100% inzet.

Vragen? Neem contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Sluiten

Vanaf nu te koop

Online en in de winkel bij

Ga naar de webshop