HYGENIQ op de Huishoudbeurs 2020!

06-03-2020

Eind februari was het zover! Negen dagen lang Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam van 22 februari t/m 1 maart kon Nederland kennismaken met nieuwe ondernemers, nieuwe productlanceringen, leuke acties, lekker eten en nog veel meer! HYGENIQ was er dit jaar ook bij om de complete lijn van 28 ecologische schoonmaakproducten te presenteren met een scherpe exclusieve beursactie!

In het innovatiepaviljoen kon je HYGENIQ vinden samen met tien andere Gekozen Producten van het Jaar 2020. Van de drieëndertig winnaars hadden elf daarvan een stand op Product van het Jaar plein. Negen dagen lang konden de bezoekers van de Huishoudbeurs vier producten van HYGENIQ kopen voor een scherpe actieprijs van slechts €3,-. De vier producten waar uit gekozen kon worden waren de: Nare Geurtjes Verwijderaar, de Vlekkenspray, de Toiletbrilreiniger en de Glasreiniger. Alle vier in een flesje van 150 ml. Dus makkelijk om mee te nemen. Op donderdag 27 februari was de officiële Award uitreiking van Gekozen Product van het Jaar 2020 waar alle winnaars hun Award kregen overhandigd. Tevens was er een leuke show rondom de Awards georganiseerd met aan het einde een borrel waarbij je uitkeek over de stands.

Heb jij de Huishoudbeurs gemist en dus geen gebruik kunnen maken van deze actie? Kijk dan snel op Bol.com. Hier staat de hele maand maart een exclusieve HYGENIQ Huishoudbeurs Combipack op voor een hele scherpe prijs. De originele verpakkingen van de producten: Nare Geurtjes Verwijderaar, Vlekkenspray, Toiletbrilreiniger en de Glasreiniger voor maar €19,95. Wees er dus snel bij want deze Combipack is alleen te koop in de maand maart. Dit om anderen, die de Huishoudbeurs niet hebben bezocht, laagdrempelig kennis te laten maken met de HYGENIQ schoonmaakmiddelen.

Houd de komende maanden onze website en social media kanalen in de gaten voor leuke acties rondom HYGENIQ en Gekozen Product van het Jaar 2020!

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Sluiten

Vanaf nu te koop

Online en in de winkel bij

Ga naar de webshop