HYGENIQ als verkozen product van het jaar 2020 aanwezig op de huishoudbeurs!

12-02-2020

Dit jaar is HYGENIQ verkozen tot winnaar van het label: ā€œGekozen Product van het Jaar 2020ā€, in de categorie schoonmaakproducten. Een consumentenpanel van 250 huishoudens heeft de HYGENIQ-schoonmaakproducten uitgebreid thuis getest en daaruit werd duidelijk dat de producten van HYGENIQ zeer innovatief, effectief en duurzaam zijn. Daarnaast werden de producten ook beoordeeld op de verpakkingen en labels.

Vanuit de organisatie van Verkozen Product van het Jaar krijgen de producenten van de verkozen producten van 2020 de kans om deel te nemen aan de huishoudbeurs. HYGENIQ zal van 22 februari t/m 1 maart aanwezig zijn op de Huishoudbeurs in hal 1 & 6 stand 01.600E. Om dit te vieren werd er van 1 februari t/m 14 februari een winactie gehouden op de HYGENIQ facebook- en instagrampagina waarmee in totaal 4 toegangskaarten gewonnen konden worden. Bij de HYGENIQ stand op de Huishoudbeurs kun je terecht voor informatie over de producten maar ook voor een super leuke beursaanbieding, alleen verkrijgbaar op de Huishoudbeurs!

De winactie gemist? Bestel dan snel jouw Huishoudbeurskaarten nog op de officiĆ«le website zodat je de speciale HYGENIQ Huishoudbeursaanbieding niet mist! Er staan natuurlijk dit jaar nog meer leuke acties en aanbiedingen op de kalender voor Verkozen Product van het Jaar 2020. Ā Houd dus de HYGENIQ facebook- en instagrampagina goed in de gaten!

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Sluiten

Vanaf nu te koop

Online en in de winkel bij

Ga naar de webshop