De zomerschoonmaak

20-05-2021

Veel mensen houden in het voorjaar een grote schoonmaak. In de zomer genieten mensen liever van het buiten zitten of pakken ze een terrasje. Schoonmaken is iets waar je dan niet snel aan denkt. Toch is het houden van een grote schoonmaak in de zomer ook belangrijk. Wij vertellen je waarom!

 

  1. Tijdens de zomer is licht een belangrijk element in je huis. Het licht maakt dat het vuil op je ramen extra zichtbaar wordt, dus het wassen van je ramen is iets wat zeker moet gebeuren tijdens de grote zomerschoonmaak! Als het licht weer goed kan doorschijnen, krijgt het huis een gezellige en representatieve uitstraling.

 

Producttip:

HYGENIQ Glasreiniger. Deze combiflacon voor schuim of spray is 360 graden toepasbaar en daarom makkelijk aan te brengen op de ramen. Per flacon kun je 250 vierkante meter aan glas reinigen met een streeploos resultaat. Daarnaast is het veilig en mild voor de huid! Deze glasreiniger is verkrijgbaar voor €3,95 bij o.a. Bol.com

 

  1. De zomer is ideaal om alle matten en tapijten af te soppen, omdat die dankzij de hoge temperaturen van dit seizoen snel weer drogen buiten. Als je dit in de winter doet drogen de matten en tapijten veel langzamer, waardoor ze sneller gaan schimmelen. Dit maakt het reinigen van je tapijt en/of mat een echt zomerklusje!

 

Producttip:

HYGENIQ vlekkenspray. Heb je vlekken in je tapijt of mat? Deze vlekkenspray is veilig op alle materialen en bevat geen agressieve oplosmiddelen, maar verwijdert wel effectief alle soorten vlekken! Denk aan koffie, chocolade, rode wijn of vet. Deze vlekkenspray kost €5,95.

 

  1. Als je containers met gft- of restafval in de zon staan, gaan ze stinken en trekken ze ongedierte aan. Door onkruid wieden, barbecueën en heggen snoeien raken deze containers ook sneller vol. Het is belangrijk om deze containers daarom vaker schoon te maken. Een tip is om zo weinig mogelijk nat afval in de container te gooien om geurtjes en diertjes tegen te gaan. De container kun je ook droog houden door de bodem te bedekken met een laagje kranten of stro. Wil je maden in je container voorkomen? Gooi dan lavendel of klimop tussen het gft-afval. De container zelf maak je schoon door hem op de zijkant neer te leggen en de binnenkant met een bezem te schrobben met allesreiniger en heet water. Spoel hem af met koud water en laat drogen.

 

Producttip:

HYGENIQ 3-in-1 allesreiniger en nare geurtjes verwijderaar. De allesreiniger is effectief en veilig voor alle harde materialen waaronder dus ook containers! Ook deze reiniger bevindt zich in een combiflacon die 360 graden toepasbaar is, waardoor het reinigen wordt vergemakkelijkt. Deze allesreiniger heeft een prijs van €3,95.

De nare geurtjes verwijderaar is effectief tegen geuroverlast van de container en geeft een frisse geur. Het verwijdert de nare geurtjes veilig, snel en doeltreffend. Deze nare geurtjes verwijderaar kost €5,95. 

 

Nadat je deze klusjes hebt gedaan geniet je nog meer van je welverdiende drankje op het terras!

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Sluiten

Vanaf nu te koop

Online en in de winkel bij

Ga naar de webshop